Sposób przygotowania

Kapustę siekamy na drobne części. Pomidor i ser kroimy w kostkę. Wszystko dajemy do miski i łączymy dodajemy tuńczyka razem z olejem cukier oraz sok z cytryny wszystko mieszamy. Należy podawać od razu po zrobieniu gdyż gdy stoi długo sok się zbiera na spodzie. Idealny do frytek.Tuńczyk musi być w oleju gdyż o dużo lepiej smakuje.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    borys

    Pychota polecam wszystkim
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    bardzo ciekawe, muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !