Sposób przygotowania

Białka z cukrem pudrem ubić na sztywną pianę. Dodać mak, mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, oliwę, skórkę pomarańczową, aromat i kaszę manne. Wszystko delikatnie wymieszać. Ciasto wylać do wysmarowanej tłuszczem i posypanej bułką tartą formy. Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec okolo 35 minut w temp 170-180 stopni. Po upieczeniu przełożyć masą lub konfiturami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ślicznie Ci wyszedł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    też tak robimy
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Bardzo ciekawie wyglada :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super lubię takie ciasta
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ale ładnie wyrósł,taki puszysty
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    super biszkopcik !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszny delikatny biszkopcik - super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super biszkopcik.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    fajny piegusek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !