Sposób przygotowania

Jajka przekroić wzdłuż na połowy, wyjąć żółtka. Cebulę posiekać i poddusić na masle. Makrelę oczyścić z ości. Żółtka utrzeć z ketchupem, posiekaną rybą i uduszoną cebulką. Masę wymieszać z ubitą pianą z białek i ze szczypiorkiem, przyprawić do smaku. Połówki białek napełniać masą, na dno naczynia żaroodpornego wylać śmietanę, układać na nią połówki jaj, farszem do gory. Posypać tartym serem i włożyć do nagrzanego piekarnika, zapiec. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    to musi być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    takich jeszcze nie jadłam, muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    To coś dla mnie, lubię takie rozwiązania.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    świetny pomysł na smaczne śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !