Sposób przygotowania

Wodę osolić i zagotować. Do wrzątku dorzucić fasolkę i gotować aż będzie miękka. Masło rozpuścić w rondelku i dołożyć bułkę tartą delikatnie podsażając. Po odcedzeniu fasolki, polać ją złocistym masłem z bułką.
Można podawać ją do obiadu lub jako kolację.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Takie proste i pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super, uwielbiam taką fasolkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię taką nawet bez bułeczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !