Sposób przygotowania

pierś kroimy na 4 mniej więcej równe kawałki. posypujemy solą lub vegetą, oregano, czosnkiem, majerankiem czy ziołami prowansalskimi kto co lubi i pieczemy na grillu. Pieczarki kroimy w plastry, dusimy, doprawiamy vegetą i pieprzem do smaku. Gdy pierś jest już prawie gotowa układamy na niej uduszone pieczarki, posypujemy startym serem i pieczemy jeszcze az ser się rozpuści. Gotowe danie zdejmujemy prosto do podania

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pomyslowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    na pewno pyszne,muszę spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    bardzo lubię takie mięsko:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !