Składniki:
ziemniaki | 75 dkg |
wywar z bałej kiełbasy | 1/2 litra |
wędzony boczek | 20 dkg |
olej | 1 łyżka |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 główka |
biały barszcz | 1 butelka |
majeranek | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
grzyby suszone | 5 sztuk |
ziemniaki | 75 dkg |
wywar z bałej kiełbasy | 1/2 litra |
wędzony boczek | 20 dkg |
olej | 1 łyżka |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 główka |
biały barszcz | 1 butelka |
majeranek | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
grzyby suszone | 5 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: