Sposób przygotowania

Kalafior ugotować (ma być pół twardy, w oryginalnym przepisie jest napisane, że mam go gotować 10-15 minut - lekka przesada. Rozgrzać piekarnik do 200 stopni, różyczki kalafiora odcedzić (w przepisie miał być kalafior w całości, ale miałam mrożony), ułożyć w naczyniu do zapiekania. Bułkę tartą wymieszać z parmezanem, posypać mieszanką kalafior, a na samą górę wrzucić starty żółty ser.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    swietna
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    znakomita
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    superowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !