Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka litewska
Wszystkie składniki wymieszać,dodać kminek,pieprz sól,ocet.Następnie dodać fasolkę,całość dokładnie wymieszać dodając natkę i szczypiorek drobno pokrojone.
fasola czarna | 1 puszka |
kapusta | 20 dkg |
ziemniaki | 3 szt |
burak | 2 szt |
pomidory | 2 szt |
marchewka | 1 szt |
ogórek | 1 szt |
cebula | 1 szt |
oliwa | 3 łyż |
natka pietruszki | do smaku |
szczypiorek usiekany | do smaku |
kminek | 1 łyż |
ocet | 1 łyż |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: