Składniki:
ryba | 2 sztuki po 30 dkg |
boczek | 10 dkg |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 3 ząbki |
mleko | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
sok z jednej cytryny | |
posiekany koperek | |
sól | do smaku |
rosół z kury | 4 łyżki |
ser żółty | 5 (tarty) |
ryba | 2 sztuki po 30 dkg |
boczek | 10 dkg |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 3 ząbki |
mleko | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
sok z jednej cytryny | |
posiekany koperek | |
sól | do smaku |
rosół z kury | 4 łyżki |
ser żółty | 5 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: