Sposób przygotowania

Zagotować w garnku osoloną wodę.Do wrzątku włożyć płaty lasagne,gotować według przepisu na opakowaniu.Wyjąć łyżką cedzakową i każdy płat polać zimną wodą,dokładnie osuszyć.Pieczarki umyć,osuszyć i pokroić w plasterki.Pomidory i marchewkę pokroić w kostkę,a czosnek i cebulę posiekać.Pokrojone pieczarki i warzywa podsmażyć na oleju i przyprawić solą,pieprzem i ziołami.W posmarowanym tłuszczem naczyniu na przemian układać płaty lasagne i nadzienie warzywne.Wierzch zapiekanki polać jogurtem naturalnym.Posypać startym żółtym serem.Zapiekać 15 minut,temperatura 180 C.Życzę smacznego:}

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pychotka !
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    na pewno jest pyszna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    super pomysł na zapiekanke
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    brzmi smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !