Sposób przygotowania

Pieczarki czyscimy i wycinamy korzonki.Panierujemy w roztrzepanym jajku i bulce tartej.Wkladamy na rozgrzany na patelni olej blaszkami do gory i solimy.Kiedy sie zarumienia,przewracamy.Pod koniec posypujemy startym zoltym serem i na chwile nakrywamy przykrywka,az ser sie rozpusci.

Komentarze

  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    dobre jedzonko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Bardzo ladnie Ci wyszly.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kiziolek201

    Uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !