Sposób przygotowania

3 galaretki rozpuścić w wodzie (trochę mniej wody niż pisze na opakowaniu) i pozostawić do stężenia. Pokroić w kostkę. Tortownicę wysmarować tłuszczem. Podgrzać wszystkie śmietany z cukrem i cukrem waniliowym, dodać kostkę z galaretki, wymieszać. Dodać rozpuszczoną żelatynę i po wymieszaniu wlać do tortownicy - pozostawić do stężenia. Brzoskwinie osączyć, ułożyć na stężałej śmietanie, zalać ostatnią galaretką. Pozostawić do stężenia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wygląda cudnie, na pewno pyszny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !