Sposób przygotowania

Wszystkie suszone owoce musimy zamoczyć w zimnej wodzie potem odsączamy na sitku . Zagotować ok 1\\2 l wody dodajemy kilka gożdzików, cukier , syrop pomarańczowy i wrzucamy te suszone namoczone owoce i pogotować z 5 minut . Potem przekładamy do salaterek polewamy likierem , posypać cynamonem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    super :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !