Sposób przygotowania

Zagotować 3 litry wody z dodatkiem soli i oleju. Grzyby zalane wodą ugotować i przecedzić. Wywar wygotować prawie do końca, dodać do niego śmietanę i gotować stale mieszając aż zgęstnieje. Dodać pozostałe składniki i pokrojone grzyby. Spaghetti ugotować w osolonej wodzie. Spaghetti zalać sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    szybkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !