Sposób przygotowania

Mięso pokroić na kawałki. Pokrojoną cebulę sparzyć wrzątkiem. Mięso z cebulą zmielić przez maszynkę. Bułkę namoczyć. 4 jajka ugotować na twardo. Do mięsa dodać odciśniętą bułkę, wbić 2 jajka. Doprawić do smaku. Wymieszać. Część wyłożyć do formy wysmarowanej tłuszczem i wysypanej bułką tartą. Na mięsie ułożyć jajka na twardo, przykryć reszta masy. Piec przez godzinę w 180 stopniach.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    interesujący
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !