Sposób przygotowania

Gruszki i jabłka umyć i obrać. Pokroić w kawałki. Wsypać do garnka i zasypać cukrem, cukrem waniliowym oraz dodać masło i śmietanę. Całość dusić na małym ogniu ok 15-20 min. , aż będą miękkie. Gotowe przełożyć do salaterek. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny przepis na smaczny deser.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ciekawy przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fantastyczny pomysł na pyszny deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !