Sposób przygotowania

Żeberka pokroić na małe porcje i gotować w posolonej wodzie przez ok. 30 min. Składniki marynaty połączyć i przełożyć gorące żeberka. Żeberka wyjąć z marynaty i ułożyć na rozgrzanym ruszcie. Piec przez ok. 15 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Naatalia96

    muszę spróbować.
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    A czym one są faszerowane? Czyżby kucharka doskonała nie znała znaczenia słowa \"faszerować\"?
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    A czym one są faszerowane? Czyżby kucharka doskonała nie znała znaczenia słowa \"faszerować\"?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !