Sposób przygotowania

Marchewkę pokrój na małe kawałki, natomiast cebulę i pomidory podziel na ćwiartki. Warzywa ułóż w naczyniu żaroodpornym. Przypraw solą, pieprzem i ziołami. Na warzywach umieść goloneczki. Ustaw na ruszcie piekarnika 220⁰ i piecz 20 min. Po 10 min goloneczki obróć, podlej szkl. gorącej wody. Gotowe danie ponownie przypraw. Podawaj z chlebem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    świetne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    smaczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszne
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    świetne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !