Sposób przygotowania

Pokrojoną kapustę obgotować w osolonym i posłodzonym wrzątku. Pieczarki i cebulę posiekać, podsmażyć. Piaczarki i kapustę zmielić w maszynce. DOdać 2 jajka, natkę, manne i wyrobić masę. Przyprawić. Formować kotlety, opanierować w jajku i bułce tartej, smażyć na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    też tak robię,smaczne,polecam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    na pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    robię podobnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !