Sposób przygotowania

mlego, mąkę, jajka szczyptę soli i łyżeczkę proszku do pieczenia mieszamy razem na ciasto naleśnikowe tyle że dość dużo bardziej gęste. Plaster ananasa moczymy dokładnie w cieście (musi mieć taką gęstość by nie spływało) i kładziemy na rozgrzanym oleju na patelni. Smażymy z obu stron aż się zarumieni.
Zdejmujemy posypujemy cukrem pudrem i gotowe

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    też tak robię ,tak samo banany,jabłka w cieście,pyszny deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    wow, świetny pomysł, nigdy nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    nigdy nie jadlam, moze byc ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    i ja takich nigdy nie jadłam ale na pewno pysznie smakują

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !