Sposób przygotowania

Mąkę przesiać na stolnicę, wymieszać z proszkiem do pieczenia, dodać ser twarogowy przemielony przez maszynkę, cukierpuder, jajka, sól, spirytus i aromat. Wszystkie składniki wymieszać i zagnieść ciasto. Formować kulki, smażyć na tłuszczu tak jak pączki. Wyjmować , osączyć na bibule, posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    Ja robię podobnie tylko krążki z dziurką(tzw. oponki) :P
  • 6
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    serowe są znacznie lepsze niż tradycyjne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moje ulubione
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    uzależniające niestety ;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Robię podobne, są smakowite :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 0
    img
    Opublikowano

    bestia1155

    smakowite pączki
  • 0
    img_2616
    Opublikowano

    asiatok

    smak dzieciństwa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !