Sposób przygotowania

ugotować fasolkę na półmiękko odcedzić i dodać cebulę pokrojoną w talarki marchew startą na dużych oczkach i paprykę pokrojoną w słupki wymieszać i zalać zagotowaną ostudzoną zalewą wkładać do słoików i pasteryzować przez 15 min

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Fasolka szparagowa na zimę gotowa
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    nie znałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    brzmi interesująco :)))
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Napisz co to jest sabatnik bo mnie to nurtuje :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Lubie to:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    do tej pory tylko mroziłam fasolkę...... w tym roku \"wyląduje\" w słoikach
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    super na zimę
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetny przepis na pyszną fasolkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    rybka

    a to coś nowego widzę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawelek180844

    łał
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo ją lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !