Sposób przygotowania

Kapustę włożyć do gorącej wody, gotować około 10-15 minut. Cebule drobno posiekać, zrumienić na oleju. Ugotowana kapustę odcedzić, drobno poszatkować, włożyć do garnka, dodać smażoną cebulę, wymieszać. Przyprawić do smaku i chwilę podsmażyć. Ewentualnie można dodać kminek. Używać do nadziewania pierogów.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    na pewno dobre w smaku
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobnie, jest pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pyszny do pierogów
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny, często taki robię;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyśmienity
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    chelsi

    pierogi z kapustą mm i grzybami,...!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !