Sposób przygotowania

Masło, cukier, mleko i kakao gotować w garnku przez 10 minut stale mieszając. Po tym czasie odlać 3/4 szklanki na polewę. Resztę ostudzić, dodać żółtka, mąkę, rodzynki i orzechy, a na końcu ubitą pianę z białek. Blachę wysmarować masłem i posypać bułką tartą. Wylać na nią ciasto. Piec w nagrzanym piekarniku przez 40 minut. Po wyjęciu ostudzić, polać polewą i ozdobić orzechami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Fajny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszne czekoladowe ciacho :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    mniamnuśne ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    przepyszne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !