Sposób przygotowania

KapustĘ szatkujemy marchewkę ścieramy na tarce o grubych oczkach ,rodzynki przelewamy ciepłą wodą ,ŻÓŁTKO MIESZAMY Z MUSZTARDĄ POWOLI WLEWAMY OLEJ ,UBIJAMY .dODAJEMY OCET WINNY .dOPRAWIAMY CUKREM ,SOLĄ I PIEPRZEM .mIESZAMY SKŁADNIKI ODSTAWIAMY NA 1 GODZINĘ .

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Lubię surówki :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    często robię
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    tez i często robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam tego typu surówki.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ciekawa, po prostu muszę taką zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    pyszna taka surówka-samo zdrowie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !