Sposób przygotowania

Z mąki, jajek i mleka zrobić niezbyt twarde ciasto. Rozwałkować na 3 mm. Zrobić farsz: ziemniaki ugotować, zemleć, ser biały, zemleć, cebulę zeszklić. Połączyć wszystko razem. Przyprawić solą i pieprzem. Nakładać na ciasto i lepić pierogi. Gotować ok. 5 minut podawać ciepło polać tłuszczem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    jutro zrobie na obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Najlepsze pierogi!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    bardzo lubię ale dawno nie robiłem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !