Sposób przygotowania

Ryż ugotować na sypko w osolonej wodzie. Na oliwie podsmażyć drobno posiekana cebulę, dodać pokrojone pieczarki i paprykę, udusić. Następnie wlać śmietankę wsypać kukurydzę, dodać pokrojoną w kostkę marchewkę, wymieszać, przyprawić do smaku. Ryż wyłożyć na talerze, nałożyć warzywa, posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię taki obiadek
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię taką potrawkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !