Sposób przygotowania

Fasolę ugotować w osolonej wodzie. Ostudzić, pokroić na 3-centymetrowe kawałki i wsypać do miski. Polać grubą warstwą ketchupu.

Jajka ugotować na twardo i ostudzić, obrać. Ostudzone jajka pokroić w kostkę i ułożyć jako kolejną warstwę w misce. Jajka posmarować grubą warstwą majonezu.

Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w grubszą kostkę i odsączyć z soku na sitku, następnie ułożyć na majonezie.

Na wierzch posypać pokrojonym w kostkę szczypiorkiem lub ozdobić natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Ciekawie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !