Składniki:
filety z pangi | 50 dag |
ogórek konserwowy | 1 słoik |
papryka konserwowa | 1 słoik |
cebula biała | 2 szt |
koncentrat pomidorowy | 1 szt |
ketchup | 2 łyżki |
cukier | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
ocet | 1/3 szkl |
woda | 1 szkl |
filety z pangi | 50 dag |
ogórek konserwowy | 1 słoik |
papryka konserwowa | 1 słoik |
cebula biała | 2 szt |
koncentrat pomidorowy | 1 szt |
ketchup | 2 łyżki |
cukier | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
ocet | 1/3 szkl |
woda | 1 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: