Sposób przygotowania

Ser skręcić i dodać budyń, żółtka i śmietanę. Ubić białka z cukrem. Wlać do masy serowej. Dodać bakalie, wymieszać.
Ciasto kruche: mąkę, smalec, masło, proszek do pieczenia, cukier waniliowy i jajko zmieszać i zagnieść ciasto aby było sypkie. Wyłożyć na spód wysmarowanej formy, posypanej bułką tartą. Na wierzch wylać masę i piec około 40-45 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    domowy jest najlepszy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    domowy jest najlepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !