Sposób przygotowania

Twarożek włożyć do głębokiego naczynia, dodać jogurt, posiekaną miętę i natkę pietruszki. Wszystko razem dokładnie zmiksować. Przyprawić do smaku sokiem z cytryny, solą i cukrem. Podawać z zieloną sałatą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię taki , jest taki delikatny w smaku
  • 2
    original
    Opublikowano

    anulka69

    lubię taki
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    umm... już czuję ten smak i aromat

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !