Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzać masło, włożyć pokrojony por i chwile podsmażyć. Dodać grubo pokrojony szpinak i sałatę oraz drobno posiekana natkę pietruszki, smażyć razem około 10 minut. Następnie przełożyć do rondla, wlać bulion i gotować pod przykryciem około 10 minut. Zupę zdjąć z ognia, zmiksować, przyprawić do smaku sola i pieprzem. Podawać z grzankami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    nigdy takiej nie próbowałam, chyba pora to zmienić :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    nigdy takiej nie próbowałam, chyba pora to zmienić :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ja też muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczna i zdrowa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    na pewno smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !