Sposób przygotowania

Makaron gotujemy zgodnie z instrukcją podaną na opakowaniu.
Sos: Cebulę siekamy drobno, podsmażamy na łyżce oliwy. Pomidory wraz z zalewą przecieramy przez sitko i wlewamy na patelnie. Następnie dodajemy cukier. Przeciskamy czosnek przez praskę i łączmy z sosem pomidorowym. Całość trzymamy na średnim ogniu, podgrzewamy
ok. 6 minut. Pod koniec dodajemy pokrojone zioła.
Na koniec doprawiamy pieprzem i ostrą papryką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musze spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ilonkowy

    szybki obiad, coś w sam raz dla mnie;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Rewelacja!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !