Sposób przygotowania

Żółtka ubijamy z cukrem waniliowym i cukrem pudrem .Białka ubijamy na sztywna piane .łączymy ze sobą delikatnie. Mąkę kukurydzianą wsypujemy pomału do ciasta i mieszamy na najniższych obrotach .Przelewamy do tortownicy wysmarowanej masłem i posypanej bułką tarta .Pieczemy w nagrzanym piekarniku do 150 * C przez 35 minut .Po wyjęciu posypujemy cukrem pudrem .Przy takim biszkopcie nie musimy liczyc kalorii.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    taki skromniutki
  • 5
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dietetyczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super ;))))))))))))
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszny i pulchniutki:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    chudziutki ale smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczny
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    dobry na moją dietę
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny biszkopcik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !