Sposób przygotowania

Obraną cukinię pokroić w kostkę, oprószyć kwaskiem cytrynowym i posypać cukrem waniliowym i cukrem kryształem, pozostawić na 10h. Następnie przełożyć do rondelka i gotować około 20 minut. Półmiękką cukinię przełożyć do słoików, zakręcić nakrętki, pasteryzować kilka minut. Dodawać do deserów.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniałe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !