Sposób przygotowania

Mleko zagotować ze szklanką wody, dodać ryż, odrobinę soli i ugotować na sypko. Gorący wymieszać z 2 łyżkami cukru, wyłożyć na talerz, ostudzić. Na ryż wyłożyć dżem. Śmietanę ubić z resztą cukru i wyłożyć na dżem. Podawać na zimno.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super szybkie danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczne i szybkie danie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !