Sposób przygotowania

Ciasto francuskie pokroić w kwadraty mniej więcej 7x7 cm. Na każdy kwadrat kłaść kwadracik mozzarelli- około 1cm kwadratowy. Zwijać boki i spinać wykałaczką. Blachę wysmarować margaryna i posypać bułka tartą. Piec w temperaturze 190 stopni ok. 20 minut. Przed podaniem wyjąć wykałaczki. Dobre i na ciepło i na zimno.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota61

    muszę wypróbować!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie wyglądają...
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Bardzo ciekawy i smaczny pomysł .
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    ciekawy pomysł, muszę wypróbowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    ponysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    i ja koniecznie muszę wypróbować ten przepis :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pysznie się zapowiada to danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !