Sposób przygotowania

ciasto rozmrozić,pokroić na 10 równych kwadratów,daktyle i masę marcepanową drobno pokroić,jabłka oczyścić z gniazd nasiennych pokroić i dusić z sokiem zcytryny i cukrem ok.5min.wymieszać z marcepanem i daktylami i układać na cieście,dwa przeciwległe rogi zlepić i posmarować białkiempiec 20min.w temp.200st.posypać płatkami migdałowymi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno smaczne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    Bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !