Sposób przygotowania

Rybę obrać ze skóry, usunąć ości i rozdrobnić. Cebulę obrać i posiekać w drobną kostkę. Szczypior umyć i drobno pokroić. Ugotować jajko na twardo, a następnie pokroić je w kostkę. Półprodukty połączyć, dodać dwie czubate łyżki majonezu, przyprawić solą i pieprzem, a następnie całość utrzeć łyżką. Odstawić do lodówki na 30 minut. Podawać z bułką, dekorują kromkę połówką czarnej oliwki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    lubie takie pasty
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne są takie pasty
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    uwielbiam ja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !