Sposób przygotowania

Białka ubijamy na sztywno,dodajemy cukier i żółtka a następnie mąkę z proszkiem i lekko mieszamy.Wlewamy ciasto do formy i pieczemy.Budynie rozpuszczamy w 1,5 szklanki soku pysio i gotujemy z pozostałym.Ciepłą masę budyniową wykładamy na biszkopt.Na to układamy odsączone ananasy z puszki.Galaretki rozpuszczamy w 800 ml wody a gdy będą tężały wylewamy na ananasy.Ciasto chłodzimy w lodówce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    naprawde świetny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pychotka:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wyśmienite ciasto;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    swietne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jaki kolorystyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    marchewka

    mniam, apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !