BOSCH - Odbierz 300 zł

Sposób przygotowania

Korzeń chrzanu (najlepiej taki jednoroczny, niezdrewniały) oczyszczamy i trzemy na drobnej tarce. Czynność tą należy wykonać bardzo dokładnie. Dolewamy śmietany, dodajemy soli, cukry oraz odrobinę kwasku do smaku i mieszamy na jednolitą masę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ja jeszcze dodaję starte żółtka:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    i do tego biała kiełbaska! ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    bardzo smaczny do wędliny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Rewelacyjny!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Współczuję temu, kto ten chrzan musiał zetrzeć :) Uwielbiam taki domowy, tylko zawsze strasznie płaczę przy jego przygotowaniu :P

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !