Sposób przygotowania

z żółtek, cukru, mąki wymieszanej z proszkiem i margaryną szybko zagnieść ciasto. 3/4 ciasta rozwałkować i położyć na blachę pozostała część zamrozić. następnie gęsto ułożyć na cieście ćwiartki 6 dużych jabłek. ugotować 2 budynie waniliowe z 3 szklankami mleka i 2 czubatymi łyżkami cukru. gorącym budyniem polać jabłka i zetrzeć resztę ciasta. piec ok. godzinki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    ajres

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    chętnie bym zjadł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    PYSZNIUTKA

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !