Sposób przygotowania

Margarynę i cukier rozpuścić w rondelku. Dodać mleko, sucha galaretkę – dobrze wymieszać i gotować przez 5 minut na wolnym ogniu. Lekko wystudzoną masą przekładać wafle.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Tomek14

    spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Jeśli wafle przełożymy lekko wystudzoną masą to namiękną.Masa zatem musi być zimna i tężejąca.Proszę sprawdzić mój przepis opublikowany 18 grudnia 2010 http://www.doradcasmaku.pl/przepis/81608/wafle-z-galaretka.html
  • 3
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    swojej roboty to super
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    moja mama często takie robi
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszne!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajne wafelki
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pyszny deserek
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pyszny deser!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    chrupnąłbym takie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !