Sposób przygotowania

W bułkach odkroić końcówki z jednej strony, następnie wydrążyć środek (najlepiej rączką od pałki do ucierania). Następnie włożyć je do piekarnika nagrzanego do 180 st na ok 5 minut. Parówki wyjąć z folii, wrzucić do wrzątku, krótko obgotować. Wyjąć bułki, do środka każdej włożyć ok 1,5 łyżeczki musztardy i parówkę. Podawać gorące.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elaela123

    szybkie i smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    lubie hot dogi
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pyszne
  • 0
    lazur
    Opublikowano

    Misia13

    testowałam je, zdjęcie jest zrobione przeze mnie ...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !