Sposób przygotowania

Bierzemy osiem sztuk kopru włoskiego średniej wielkości,obcinamy częśc górną kopru,po czym myjemy i układamy je do garnka z zimna wodą posoloną,gotujemy przez 20 minut na średnim ogniu.Odcedzamy koper dobrze i przekrajamy na pół i układamy jeden przy drugim w naczyniu żaroodpornym.W drugim naczyniu ubijamy jajko ze szczyptą soli i wylewamy na koper.Siekamy pietruszkę i melisę po czym posypujemy koper.Do smaku solimy i pieprzymy i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na 15 minut.Smacznego.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    monika156

    pychaa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika156

    wypróbowałam już nie raz POLECAM !!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !