Sposób przygotowania

Mąkę przesiać do salaterki, dodać proszek do pieczenia, cukier i sól. Wymieszać. Ubić jajka i dodać do nich stopione masło, mleko, kilka kropel aromatu waniliowego, skórkę z cytryny. Utrzeć. W mące zrobić wgłębienie i wlać do niego jajka z dodatkami. Szybko wymieszać mąkę z masą jajeczną. Dodać jagody. Nałożyć ciasto do natłuszczonych foremek i piec do 30 minut w temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Szkoda że nie ma fotki musi super smakować
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Tak, na pewno rewelacyjnie wyglądają i wyśmienicie smakują

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !