Składniki:
mąka | 20 dkg |
cukier puder | 10 dkg |
proszek do pieczenia | 1 łyżka |
sól | szczypta |
jajko | 2 sztuki |
stopione masło | 5 dkg |
mleko | 175 ml |
olejek waniliowy | |
skórka starta z cytryny | 1 łyżeczka |
jagody | 15 dkg |
mąka | 20 dkg |
cukier puder | 10 dkg |
proszek do pieczenia | 1 łyżka |
sól | szczypta |
jajko | 2 sztuki |
stopione masło | 5 dkg |
mleko | 175 ml |
olejek waniliowy | |
skórka starta z cytryny | 1 łyżeczka |
jagody | 15 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: