Sposób przygotowania

Z podanych składników zagnieść ciasto.3/4 ciasta wyłożyć na blachę resztę włożyć na pół godziny do zamrażarki.Jabłka wymieszać z cynamonem i roztopionym masłem,wyłożyć na ciasto.Na górę zetrzeć na tarce resztę ciasta.Piec w 160 st około 40 min.Podawać na ciepło z gałką lodów i kleksem bitej śmietany.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha, już czuję ten zapach szarlotki;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pomysłowo to zrobiłaś
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    szarlotka- pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    pyszny deser
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszna :-)
  • 1
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    mmmm cudowna!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !