Sposób przygotowania

W dużym garnku wstawić osoloną wodę na makaron, w drugim - mniejszym garnku podsmażyć mięso. Kiedy mięso się podsmaży, zmniejszyć ogień pod garnkiem i należy wlać przecier pomidorowy. Do przecieru wsypać wszystkie przeprawy. Sos powinien się gotować na bardzo małym ogniu przez kilka minut. W tym czasie do zagotowanej wody należy wrzucić makaron, i ugotować go aldente. Makaron wyłożyć na talerze, polać sosem pomidorowym z mięsem i posypać parmezanem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    aż ślinka cieknie na sam widok
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    klasycznie smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !