Sposób przygotowania

Wątrobę podzielić na plastry, oprószyć pieprzem, obtoczyć w mące i obrumienić na maśle. Włożyć do rondla, zalać śmietaną, posypać majerankiem i dusić pod przykryciem 10 minut. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z kaszą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo lubię cielęcinę w każdej postaci
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna taka wątróbka
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Smaczna taka wątróbka, bardzo lubię z cebulką
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !